Elementum Burst

Elementum Burst

Tai daugiafunkcinė torrentų paieška Elementum priedui. Šiame priede gausu nustatymų ir daug tracker’ių tiek viešų, tiek privačių (būtina registracija). Trumpai apie nustatymus:

  • galima pasirinkti torrentų dydžius nuo – iki, kokių neįtraukti į paiešką, tarkim neįtraukti mažesnių 1 GB ar didesnių nei 100 GB;
  • galima nurodyti, kad ieškotų pasirinktos 720 / 1080 / 2K / 4K rezoliucijos torrentų;
  • galima filtruoti pagal kokybę: DVDRip / HDRip / BDRip / Bluray ir pan.;
  • šiai dienai palaikomos net 56 torrentų paieškos sistemos.

Kaip tai veikia?

Tiesiog priedo nustatymuose pasirenkame, iš kurių torrent tracker’ių mus domina torrentai, papildomai išjungiam, kurios rezoliucijos ar kokybės torrentų neieškoti. Tada einame į Elementum priedo paiešką ir ieškome mus dominančių torrentų. Arba pasinaudojame Elementum priedo jau paruoštais sąrašais: naujausi, žiūrimiausi, populiariausi, geriausiai įvertinti. Išsirenkame dominantį turinį ir Elementum Burst ieško jūsų pasirintos informacijos.

Taigi, palengvindamas priedo autoriui, atlikau lietuviškų trackerių pataisymus dėl efektyvesnės / tikslesnės paieškos. Beliko sulaukti, kad patvirtintų pakeitimus (github) ir išleistų naują priedo versiją. Jei nekantraujaute, Elementum Burst rasite mano priedų saugykloje – versija 0.0.38. Aš tikiuosi, kad su mano pataisymais, bus lengviau surasti jaunų kūrėjų legaliai skleidžiamą turinį viešai.

Perspėjimas: naudokite atsakingai, nes patys atsakote už žiūrimą torrentų turinį, todėl nei Elementum kūrėjai nei 2small nėra atsakingi už priedo naudojimą.